Skip to content Skip to footer

Op zoek naar verzekeringen in Woensdrecht? Mooi!

Heb je al kennis gemaakt met het gemak, de service én de uiterst scherpe premies van de verzekeringen van Buurstee Advies?
We vinden altijd eenparticuliereof zakelijke verzekeringdie bij jou past!

Verzekeringen Woensdrecht

Verzekeringsadvies

Wil je advies ontvangen over verzekeringen in Woensdrecht? Via onze adviseurs kun je zowel particuliere verzekeringen, zoals een woonhuis, inboedelen auto, en zakelijke verzekeringen afsluiten. Met het juiste verzekeringsadvies, afgestemd op je persoonlijke situatie, weet je zeker dat de verzekeringen aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Je sluit met de hulp van één van onze adviseurs niet alleen goede verzekeringen af, je bespaart ook op je (huidige) verzekeringen. Onze adviseurs vergelijken verzekeringen als het gaat om premies en houden daarnaast ook scherp de polisvoorwaarden in de gaten. Het vergelijken op voorwaarden is uniek binnen de verzekeringsmarkt en geeft Buurstee Advies de mogelijkheid om de “kleine lettertjes” helder en inzichtelijk in beeld te krijgen zodat je altijd de juiste beslissing kunt nemen.

Heb je eenmaal een keuze gemaakt? Dan regelen wij de rest.

Verzekeringen Hoogerheide 1

Hypotheken

Particulier & Zakelijk

Verzekeringen

Particulier & Zakelijk

Scherpe Premies

Wij regelen het voor u

Keuze uit vele verzekeraars

De beste die bij u past

Zeer snelle schadeafwikkeling

Wij staan altijd voor u klaar

Aantrekkelijke pakketkorting

De beste deal voor u
Waarom kies je

Buurstee Advies

voor verzekeringen in Woensdrecht?

  • Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen van Nederland
  • Je kunt bij ons terecht voor verzekeringsadvies over vrijwel alle particuliere verzekeringen voor je woning, auto, reizen of rechtsbijstand.
  • Wij streven naar de scherpste aanbiedingen die passen bij jouw persoonlijke situatie
  • Je bent bij ons aan het goede adres voor aantrekkelijke pakketkortingen
  • Wij hanteren een persoonlijke benadering
  • Lokaal het beste advies
Vragen over uw hypotheek of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten?
Ben je benieuwd wat wij voor jou of jouw onderneming kunnen betekenen? We vertellen je er graag meer over tijdens een vrijblijvend gesprek!
Maak een afspraak met één van onze verzekeringsadviseurs

Zakelijke
verzekering

Risico nemen is wat iedere ondernemer doet, echter de hoeveelheid risico is voor elke ondernemer verschillend. Bij Buurstee Advies snappen wij als geen ander dat je als ondernemersommige risico’s niet zelf wilt of kunt dragen. We helpen je dan ook graag om je voor deze risico’s te verzekeren, Of je nu een midden-en kleinbedrijf hebt, zzp’er bent of een grootbedrijf; we vergelijken de voorwaarden en bepalen samen welke verzekering het beste bij jouw bedrijf en risico’s past. Ons adviesbureaustaat voor maatwerk. Er zal dan ook altijd een specialist langskomen bij uw bedrijf om een analyse voor de zakelijk verzekeringen te maken. Zo weet jeprecies waar jeaan toe bent, transparant en eerlijk.

Particuliere
verzekering

Wil je een woonhuis-, inboedel-, auto of reisverzekering afsluiten? Buurstee Advies heeft voor iedere situatie een passende verzekering.
Van rechtsbijstand verzekeringen tot caravan; wij adviseren je bij iedere particuliere verzekering.

Wil je advies over zakelijk en  particuliere verzekeringen in Woensdrecht afsluiten?
Neem contact op met één van onze medewerkers

Echt
onafhankelijk
advies

Wij zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in jouw belang. We vergelijken vrijwel alle aanbieders op de markt zodat je zeker weet dat je écht de best passende hypotheek hebt.

Uw verzekeringsadviseur in gemeente Woensdrecht