Skip to content Skip to footer

Hypotheken

Hypotheek Advies

Voor de financiering van uw woning is er tegenwoordig meer dan enkel “de bank” die hiervoor een hypotheek verstrekt. Er is concurrentie ontstaan door de vele toetreders in de hypotheekmarkt. Of je nu een hypotheek nodig hebt voor je eerste woning, als starter op de markt, de verbouwing van je woning of het doorstromen naar een andere woning. Wij van Buurstee Advies geven u graag onafhankelijk advies. Dit zodat u de best mogelijke hypotheek voor uw situatie gaat afsluiten.

Wij kunnen u een hypotheek aanbieden bij vrijwel alle geldverstrekkers in dit land. Van de vertrouwde Rabobank tot aan pensioenorganisaties die uw hypotheek als goede en betrouwbare investering zien. Welke partij wij u adviseren is afhankelijk van de rentepercentages, maar ook de productvoorwaarden die veel verschillen.

Van het kennismakingsgesprek tot aan het versturen van de stukken naar de notaris. Het gehele proces nemen wij voor u van A tot Z uit handen.

Wij werken enkel samen met betrouwbare partijen, van hypotheekverstrekkers tot aan de taxateur van uw woning. De partijen waar wij mee samen werken vertrouwen wij. Dit zodat ons advies ook daadwerkelijk een haalbaar advies betreft.

Wij willen de zaken niet moeilijker maken dan dat ze zijn én dat u ons begrijpt. Daarom telefoneren en mailen wij in begrijpelijke taal. Wij nemen u aan de hand mee in deze spannende periode.

Wij wonen zelf in de omgeving, wij weten wat er speelt en vertalen dit door in ons advies.

Toe aan een eerste eigen woning? De Gemeente Woensdrecht stelt jaarlijks een budget beschikbaar om starters in deze mooie gemeente te behouden. Door deze aanvulling op de maximale hypotheek, kunnen jullie die droomwoning misschien toch wel kopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Situaties waarvoor u
bij ons terecht kunt:

  • Hypotheek ten behoeve van uw woning
  • Oversluiten van uw hypotheek
  • Uw hypotheek & echtscheiding, wij regelen het ontslag van u of uw partner uit de hypotheek
  • Hypotheken & Financieringen voor de verbouwing en verduurzaming van uw woning
  • Hypotheken voor uw investeringsobjecten
  • Kredietfinanciering voor uw (grote) aanko(o)p(en)

Waarom kiezen voor een hypotheekadviseur?

De onafhankelijke hypotheekadviseurs van Buurstee Advies vergelijken alle geldverstrekkers zodat u de beste voorwaarden en rente krijgt. Banken doen dit niet, zij bieden namelijk alleen hun eigen producten aan waaruit u kunt kiezen.
Een hypotheekadviseur bekijkt samen met u welke hypotheek het beste bij uw wensen past én het voordeligst is. En dat kan behoorlijk wat schelen over de jaren heen!

Wilt u deze spannende periode met ons samen aangaan? Neem via onderstaande contactbutton contact met ons op

Uw hypotheekadviseur in de gemeente Woensdrecht

Vragen over uw hypotheek of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten?

Hypotheek afsluiten of oversluiten?