Skip to content Skip to footer

Verzekeringen

Het belang van advies

Verzekeringen zijn tegenwoordig overal af te sluiten, van de Hema tot aan vergelijkingswebsites op het internet. Wij geloven onverminderd hard in het belang van goed advies voor uw verzekeringen. Verzekeringen gaan niet enkel over de scherpste premie, maar ook over de inhoud van de aangeboden producten. Doordat wij hier dagelijks mee bezig zijn, kunnen wij u een product aanbieden dat daadwerkelijk voor uw situatie geschikt is. Daarnaast staan wij voor betrouwbaarheid en goede schadeafwikkeling. Bij schade wilt u direct actie vanuit onze zijde om uw belangen te behartigen. Of dit nou overdag, ’s avonds of in het weekend is, wij staan voor u klaar om indien nodig direct actie te ondernemen. Wij zijn er van overtuigd dat, zeker bij een onverhoopte schade, wij onze toegevoegde waarde kunnen bewijzen.

Wij hebben direct contact met de maatschappijen waar we de verzekeringen voor u afsluiten. Voor wijzigingen, schades of vragen hoeft u niet zelf urenlang aan de telefoon in de wachtrij hangen.

Bij schades zorgen wij dat alle benodigde stukken worden toegestuurd naar de maatschappij. Wij houden in de gaten dat de schade snel en juist afgewikkeld wordt.

Ook schade die u is aangebracht, verhalen wij voor u bij de tegenpartij. Daarnaast zoeken we alles voor u uit wat betreft het herstel van het voertuig of het product.

Uiteraard zijn we tijdens kantooruren altijd bereikbaar en krijgt u een deskundige medewerker aan de lijn. Tevens zijn we in spoedgevallen ook bereikbaar buiten kantooruren per telefoon of whatsapp. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd voorlopige dekking krijgen als u in het weekend een auto wilt kopen.

Wij sluiten bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen verzekeringen af en zijn niet gebonden aan een bepaalde maatschappij. Zo kunnen wij de beste kwaliteit kiezen tegen een voordelige premie, passend bij uw wensen.

Omdat wij veel van onze klanten persoonlijk kennen, kunnen we het best passende advies geven. Ook met eventuele problemen zijn we bereid om mee te denken en te helpen waar we kunnen.

Zakelijke
verzekering

Ondernemers zorgen dat de economie in ons land blijft draaien. Dit zijn niet enkel de multinationals en grote bedrijven in ons land. Ook de timmerman, het transportbedrijf en de agrariër staan aan de basis van dit land. Iedereen die is gaan ondernemen is dit gaan doen omdat hij of zij ergens goed in is. Echter komt er veel bij kijken, administratie, facturatie maar uiteraard ook uw verzekeringen. Dit laatste nemen wij graag uit handen voor u!

In vrijwel alle branches kunnen wij u kwalitatief passende producten aanbieden, of dit nu het verzekeren van uw personeel, uw aansprakelijkheidsrisico, gebouw en inventaris of wagenpark is. Graag komen wij bij u op het bedrijf langs om te begrijpen welke risico’s voor u belangrijk zijn om af te dekken. Zo leren wij uw bedrijf en u ons bedrijf kennen. Uiteraard gaan wij direct na deze kennismaking aan de slag met het maken van een offerte.

Wilt u ook ontzorgd worden in uw verzekeringsadministratie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!

Particuliere
verzekering

Voor al uw verzekeringen kunt u bij ons terecht. Van uw woonverzekeringen, de verzekering van uw auto(‘s) tot aan de verzekering van uw aanstaande droomreis. Maar ook voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen enzovoorts kunt u bij ons terecht. Graag geven wij u persoonlijk en onafhankelijk advies zodat u en uw spullen goed verzekerd zijn. Bij vrijwel alle verzekeraars kunnen wij terecht voor het verzekeren van uw bezittingen en belangen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem via onderstaande button contact met ons op!

Onze 6 kernwaarden

Onafhankelijk advies

Keuze uit vrijwel alle verzekeraars en banken van Nederland

Ervaring

Ruim 30 jaar ervaring in het vak

Lokaal

Wij investeren graag in onze mooie regio

Laagdrempelig

Makkelijk bereikbaar voor onze klanten

Snelheid

Uw vraag en afwikkeling altijd snel geregeld

Prijs-kwaliteitverhouding

Wij zoeken het juiste product voor een eerlijke prijs

Grensarbeiders

Onze adviseurs hebben door de jaren heen veel ervaringen opgedaan met grensarbeiders. Woont u in Nederland, maar werkt u over de grens of andersom? Dan is het verstandig om een verzekeringsadviseur in te schakelen.
Buurstee Advies beschikt over gespecialiseerde werknemers die graag met u in gesprek gaan om jouw situatie onder de loep te nemen.

Kom gerust eens langs op ons kantoor in Hoogerheide of bel met één van onze medewerkers.

Echt
onafhankelijk
advies

Wij zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in uw belang. We vergelijken vrijwel alle aanbieders op de markt zodat u zeker weet dat u écht de best passende verzekering heeft.

Uw verzekeringsadviseur in de gemeente Woensdrecht