Skip to content Skip to footer
Over ons

Buurstee Advies

Bij Buurstee Advies draait alles om persoonlijk en deskundig advies. De wensen van de klant staan voorop, ontzorgen is het toverwoord binnen dit familiebedrijf dat is gestart door Pierre Buurstee en zijn vrouw Hettie. Inmiddels heeft Pierre meer dan dertig jaar ervaring binnen de verzekerings- en hypotheekbranche. Kennis die hij graag overbrengt op de zes medewerkers en zijn zoon die inmiddels ook in het bedrijf werkzaam is. Jordy Buurstee is een jonge, frisse wind binnen het adviesbureau. Ook voor hem is die persoonlijke benadering ontzettend belangrijk en staat hij net zoals alle andere medewerkers met zijn beide voeten in de lokale maatschappij. Het sponsoren van diverse verenigingen, lokale initiatieven en evenementen vinden ze belangrijk. Bijdragen aan die lokale leefomgeving.

Het adviesbureau is gehuisvest in de kern van Hoogerheide. De deur van het moderne en toegankelijke pand staat altijd voor u open. Het hoort bij de laagdrempelige en persoonlijke aanpak van Buurstee Advies. Daarin maken zij het onderscheid. Er gelden korte lijnen, telefonisch zijn we altijd te bereiken en je krijgt direct een deskundige medewerker aan de telefoon.
Aandacht voor het persoonlijke verhaal speelt een grote rol. Iets dat belangrijk is voor de juiste verzekering of de juiste hypotheek. Er wordt niet alleen gekeken naar premie, maar ook op kwaliteit, want uit ervaring blijkt dat de goedkoopste verzekering vaak niet alles dekt.
Vragen over uw hypotheek of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten?

Onze 6 kernwaarden

Onafhankelijk advies

Keuze uit vrijwel alle verzekeraars en banken van Nederland

30 jaar ervaring

En bijna 100 jaar met gehele team

Lokaal

Wij investeren graag in onze mooie regio

Laagdrempelig

Makkelijk bereikbaar voor onze klanten

Snelheid

Uw vraag en afwikkeling altijd snel geregeld

Prijs-kwaliteitverhouding

Wij zoeken het juiste product voor een eerlijke prijs

Investeren in de regio

“Koop lokaal geldt natuurlijk ook voor je financiële producten”. Wij investeren terug in de gemeente en steunen diverse lokale verenigingen. Daarnaast sponsoren wij bijvoorbeeld het Brabantse Wal Festival, de schaatsbaan en de Ossendrechtse KPJ. Allemaal initiatieven die het wonen in de gemeente Woensdrecht leuker maken.” En de regio leuker maken is iets wat wij graag doen, ten slotte is dit de regio waar wij zelf wonen en waar wij zelf ook oud willen worden.

Heeft u een initiatief of bent u lid van een vereniging die op zoek is naar sponsoring? u kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ons Team

Pierre Buurstee

Pierre Buurstee

Hypotheekadviseur &
Adviseur particuliere- en zakelijke verzekeringen
Schermafbeelding 2022-09-28 om 21.17.15

Jolanda van Alphen

Hypotheekadviseur &
Adviseur particuliere- en zakelijke verzekeringen
Jordy Buurstee

Jordy Buurstee

Adviseur
particuliere - en zakelijke verzekeringen
DSC00460

Hettie Buurstee

Adviseur
particuliere verzekeringen & Administratie
Lois

Lois Mulders

Adviseur
particuliere verzekeringen en Administratie
DSC00533

Marieke Pijnen

Hypotheekadviseur &
Adviseur particuliere verzekeringen
Foto website Claire

Claire Hendrickx

Administratie
DSC00578

Jacky

Onze kantoor held

Hier vind u ons