Skip to content Skip to footer

Buurstee Advies, uw tussenpersoon in de regio

Het is tegenwoordig makkelijk om zelf online een verzekering af te sluiten. Dit door de vele aanbieders van online verzekeringen. Toch kent het verzekeren via een onafhankelijke tussenpersoon vele voordelen, onderstaand de 5 belangrijkste redenen om uw verzekeringen lokaal te regelen:

  1. Onafhankelijk

Een intermediair is niet afhankelijk van één maatschappij en kan verschillende maatschappijen met elkaar vergelijken. Wij zoeken naar de juiste prijs/kwaliteit verhouding voor de betreffende verzekering. Bij een tussenpersoon staat het klantbelang voorop en zorgen we dat de gewenste risico’s gedekt zijn en weten wij wat daarvoor een juiste premie is.

  • Servicegerichtheid

Als tussenpersoon zorgen wij ervoor dat we zo veel mogelijk werk bij u uit handen nemen. Geheel vrijblijvend inventariseren we uw lopende verzekeringen of brengen wij de te verzekeren risico’s in kaart. Vervolgens maken we voor u een offerte. Op kantoor bespreken we de offerte met een bakje koffie. Uiteraard komen we ook graag bij uw thuis langs als u dat wilt. We zeggen uw lopende verzekering voor u op en houden contact over eventuele veranderingen in uw persoonlijke situatie om uw verzekeringen tijdig aan te passen.

  • Schadebehandeling

Bij schade zorgen wij als tussenpersoon dat deze snel en op de juiste wijze wordt afgehandeld. Door de korte lijntjes met de schadeafdeling van de maatschappij, eventuele schade experts en u als klant gaat dit efficiënter dan wanneer u dit zelf moet doen. Een tussenpersoon weet wat er gedekt is, wat er aangeleverd moet worden bij de maatschappij en kan regelmatig de status controleren.

  • Betrouwbaar

Bij een tussenpersoon werken mensen met kennis en ervaring. Tevens beschikken zij allemaal over Wet Financieel Toezicht diploma. Daarnaast moeten ze beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten en moeten aangesloten zijn bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Deze diploma’s en regelgeving zijn er natuurlijk niet voor niets, laat daarom uw verzekeringen regelen door een professional             

  • Lokaal

Door uw verzekeringen lokaal te sluiten investeert u als het ware ook in de eigen omgeving. Denk hierbij onder andere aan werkgelegenheid in de regio. Daarnaast steunen wij diverse lokale evenementen, stichtingen en verenigingen. Denk hierbij aan lokale sportverenigingen en evenementen als het Brabantse Wal Festival, de schaatsbaan en diverse initiatieven van KPJ Ossendrecht.

Uw hypotheekadvies, nog steeds lokaal!

Ook voor hypotheken bent u bij Buurstee Advies aan het juiste adres voor vrijblijvend en onafhankelijk advies. Sinds kort kunnen we ook hypotheken aanbieden van de Rabobank. Zo kunnen klanten met een hypotheek van de Rabobank alsnog hun hypotheekzaken lokaal in de gemeente regelen. Denk hierbij onder andere aan renteherziening en verduurzaming!

Buurstee Advies:

Buurstee Advies is een tussenpersoon in de omgeving Hoogerheide. We kennen al onze klanten persoonlijk, wat zorgt voor open en informele communicatie. Ook kunnen we daardoor nóg beter advies geven, omdat wij weten wat er speelt in de omgeving. Klanten zijn altijd welkom om bij ons binnen te stappen op het kantoor aan de Raadhuisstraat 104 in Hoogerheide. U kunt uiteraard ook mailen naar: Info@buurstee-advies.nl of bellen naar: 0164-728237. Een enthousiast team staat u graag te woord.