Skip to content Skip to footer

Buurstee advies: Nu verduurzamen is het beste wat je kunt doen!

Iedereen spreekt wekelijks wel iemand die begint over de hoogte van zijn energie rekening. Wij schrikken ook van de bedragen die onze klanten soms moeten gaan betalen.

Wat echter veel mensen niet weten is dat wanneer je een koopwoning hebt je bij veel geldverstrekkers vrij eenvoudig een extra bedrag kunt financieren om je huis te verduurzamen. Vaak kan dit zelfs zonder een inkomenstoets! Ook de Gemeente Woensdrecht heeft hiervoor financieringsmogelijkheden, deze nemen wij altijd mee in ons advies.

Het grootste bezwaar van mensen is vaak dat ze geen geld over hebben nu ze zo veel moeten betalen voor hun energie rekening. Het geld dat je nu maandelijks betaalt voor je energie rekening is eigenlijk  ‘weggegooid geld’  Dit geld kun je beter investeren in je woning. Het geld dat klanten nu meer aan de energie rekening uit geven kunnen ze dan gebruiken om de financiering af te lossen! Zo is het een win-win situatie. Je kunt je huis verduurzamen, je energie rekening gaat omlaag en je huis wordt in veel gevallen meer waard! 

Vaak weten mensen ook niet waar ze moeten beginnen. Gelukkig heeft de Gemeente Woensdrecht hiervoor het energie loket. Zij hebben energiecoaches die belangeloos en gratis kijken wat er voor uw woning nodig is. Vervolgens kunnen wij de consument goed adviseren hoe dit het best gefinancierd kan worden. De consument kan dan tot slot zelf een lokale ondernemer naar keuze inschakelen voor de uitvoering. Zo helpen we samen iedereen in onze gemeente naar een duurzamere woning!

Het blijft natuurlijk maatwerk, iedereen kan bij ons hierover altijd vrijblijvend informatie opvragen.

Bij Buurstee Advies kijken we niet alleen naar hypotheken, maar ook naar verzekeringen. Zowel zakelijk als particulier. Soms is het goed om deze weer eens met een frisse blik te bekijken. Als onafhankelijke verzekeringsadviseur kunnen wij terecht bij vrijwel alle verzekeraars. Op deze manier kunnen wij voor iedereen een passende oplossing voor de verzekeringen realiseren.

Bij onze persoonlijke en laagdrempelige dienstverlening hoort ook een website die laagdrempelig en persoonlijk is. Wij hebben deze helemaal opgefrist en aangepast aan de huidige tijd. Je kunt er zaken zelf regelen en zelfs met ons appen. Wij nodigen je graag uit een kijkje te nemen op onze website: https://buurstee-advies.nl/. Uiteraard kun je ook nog steeds gewoon bellen op 0164-728237 of natuurlijk binnenlopen op ons gezellige kantoor aan de Raadhuisstraat in Hoogerheide.

Leave a comment